Heerlijke plek!!

Rated 5 out of 5
25 maart 2019

Wat een heerlijke plek. Je komt aan via een leuke kustroute. Onze dochters (5 en 8) konden heerlijk hun gang gaan in huis en de tuin met het heerlijke (voor ons nog te koude!! 😉 zwembad (Maart).

Het huis is van alle gemakken voorzien, met een goede keuken en fijn sanitair. Goede bedden, meer dan genoeg binnen- en buitenruimte. We hebben heerlijk gegeten in de omgeving en voor de BBQ’ers staat er een gezellige stenen BBQ met een prachtige 10 persoons tafel.

Voor ons was dit zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader.

Rogier Ploeg

Geweldige dagen gehad

Rated 5 out of 5
22 januari 2019

Wij hebben in 2018 oud en nieuw gevierd in la casa Rosa Benissa met een supergezellige groep, wat een heerlijk huis dicht in de buurt bij alles!! Of je nou van de winterzon wil genieten op het strand of je hebt zin in een lekkere late lunch het is allemaal binnen luttele minuten te bereiken, superlocatie. Vanaf het huis is het 2 minuten naar het strandje “Calle Advocat” en maar 6 minuten naar het centrum van het echt Spaanse stadje Moraira, ruim tien minuten naar Calpe en binnen een half uur zit je in het centrum van Benidorm! Met Alicante op een uur en Valencia op vijf kwartier afstand is er dus meer dan genoeg te doen. het huis is echt van alle gemakken voorzien en is een heerlijk relaxte volledig nieuw ingerichte thuisbasis, wij hebben het echt heel erg naar ons zin gehad fam. Noorlander dank jullie wel!

Ingrid Simmons