La Casa Roja Benissa is in 1990 gebouwd maar in 2018 volledig gerenoveerd en van alle hedendaagse gemakken voorzien, u weet niet wat u ziet! La Casa Roja Benissa biedt ruimte voor maximaal 10 personen. Om de beleving van Spanje en Benissa in het bijzonder compleet te maken, is de villa van alle gemakken voorzien. U krijgt het gevoel in een echt Spaans paradijs te zijn aangekomen en woont op loopafstand (5 minuten) van de zee en het eerste strandje.

Begane grond (straatniveau)
Op de begane grond is er een woonkamer met flatscreen tv met Nederlandse zenders, High Speed Internet en is uw iPad/iPhone of verdere apparatuur draadloos aan te sluiten op speakersets, een gezellige eethoek en een zeer compleet uitgeruste keuken. Ook zijn er op de begane grond twee slaapkamers aanwezig. Beide slaapkamers zijn voorzien van een groot tweepersoonsbed.

Onderste verdieping (-1)
Op de onderste (-1) verdieping is er nog een woonkamer en zijn er drie mooie slaapkamers aanwezig, alle slaapkamers zijn voorzien van een groot tweepersoonsbed in totaal dus 5 x een tweepersoons bed. Ook heeft de huiskamer op de onderste verdieping een flatscreen tv met Nederlandse zenders, High Speed Internet en is uw iPad/iPhone of verdere apparatuur draadloos aan te sluiten op aanwezige speakersets.

Sanitair
Op de begane grond is een mooie badkamer gesitueerd evenals op de onderste verdieping.

Buitenleven
In de prachtige tuinen van La Casa Roja Benissa staat uiteraard een mooi sfeervol zwembad ter beschikking.

Huisregels
Roken is uitsluitend buiten toegestaan. Gelieve de airco uit te doen in de kamers waarin niemand aanwezig is, in verband met het milieu en de hoge elektriciteitsprijzen in Spanje