In één woord fantastisch !!!!

Rated 5 out of 5
29 september 2022

In één woord fantastisch. Aankomen in een super schone en zeer ruime villa, welke van alle gemakken is voorzien. Het ontbreekt je werkelijk waar aan helemaal niets. Van keukenspullen tot wasmachine en droger.
Op verschillende plekken rondom het huis fijne zitjes (zowel in zon als schaduw) om heerlijk te relaxen en te genieten van een prachtig uitzicht. Fijne ligbedden rondom het zwembad, een buitenkeuken en volop privacy. Ondanks dat het leven zich voornamelijk buiten afspeelt, is het ook binnen fijn vertoeven.
Prachtige omgeving met veel goede restaurants. Wij hebben ons 2 weken super goed vermaakt en komen zeker nog eens terug!!!

Corina Methorst van de Pol

Een geweldig vakantie adres!

Rated 5 out of 5
17 september 2022

Een prachtige woning van alle gemakken voorzien. Wij hebben hier 10 dagen doorgebracht met 2 gezinnen ( 4 volwassenen en 5 kinderen). De woning voorziet in alle comfort die men nodig heeft om te genieten tijdens een vakantie. Het zwembad is prachtig, de bedden zijn heerlijk en de locatie top.
Door de ruime opzet en diverse terrassen is er altijd plek om even een tot rust te komen en te genieten van een goed boek. De communicatie met de eigenaar en beheerder was erg goed en alles was verzord.
Wij komen hier snel weer terug!!
Namens de Familie Rwebangira & van Els, onwijs bedankt

Randy

The Villa is very well equipped !!!

Rated 5 out of 5
12 augustus 2022

La Casa Roja Benissa is beautiful inside and out and very well equipped!!. A wonderful location 6 minutes walk to the beach. Towns of Calpe and Moraira ten minutes drive, albeit we walked to both during our stay (1 hour by foot). We had a wonderfull holiday. This one is up with the best of them and we will treasure the memories.

Garry, with complete family