Genieten

Rated 5,0 out of 5
3 oktober 2023

Afgelopen week heerlijk met 6 personen (3 heren, en 3 dames) een weekje verbleven in de stijlvol ingerichte villa. Werden keurig ontvangen bij aankomst voor uitleg/rondgang m.b.t. gebruik villa, sleutels etc. Veel privacy, heerlijk ’s avonds buiten bbq-en, privé zwembad, alles is binnen handbereik voor een heerlijke vakantie. Klimaat in Spanje, eind september is heerlijk. Temperatuur min. 27graden. En dan hebben we het nog niet over de leuke tentjes in de buurt als: The Food Bar en Algas, met een fantastisch uitzicht op Moraira. Heerlijk genoten, echt een aanrader.

Peek

Een stijlvolle luxe villa, waar je tot rust komt.

Rated 5,0 out of 5
13 september 2023

We hadden het huis gehuurd voor 1 week voor 2 personen. Het is een geweldig huis. Alles is aanwezig wat je nodig kan hebben in het huis. Omdat we met 2 personen waren hebben we onderste verdieping niet gebruikt. De slaapkamers waren ook super, hele fijne bedden. We kregen de TV niet aangesloten, dat was echt jammer i.v.m. voetbal wedstrijd. Het huis bied ook veel privacy, er zijn veel mogelijkheden waar je kunt zitten. Als je het huis huurt, heb je echt een auto nodig, wij hebben veel met de taxi gedaan. Maar in Benissa zijn er haast geen taxi’s. Je komt tot rust in deze omgeving. Het zwembad is echt heel fijn, vooral als het kei warm buiten is. We hebben 1 week echt genoten. Het huis staat in een mooie omgeving. Wij raden het huisje aan vrienden en aan andere mensen.

Jeanette

In één woord…. FANTASTISCH!!

Rated 5,0 out of 5
13 september 2023

Wij zijn net terug van een ontzettende fijne vakantie in dit fantastische verblijf.

Aan niks ontbreekt het in de villa en alles is schoon, netjes, mooi ingericht , goede bedden en overal airco. Het zwembad is schoon en verwarmd. Bij aankomst een heerlijke fles champagne ligt er koud. Complimenten ook voor de beheerder ontzettende aardige man. Wij hadden het hele huis gehuurd en dat is super voor als je drie pubers ook mee heb 😉 z’n mooie ruimte ! Wij hebben genoten en een top vakantie gehad. Echt een aanrader deze villa. Wij komen graag terug.

Fam. Reijneker