Super chill en authentiek

Rated 5 out of 5
9 oktober 2022

Door dit authentieke Spaanse huis op deze mooie plek ben je verzekerd van een top vakantie.

Alles is in de buurt te vinden , zowel de stranden , restaurants en verschillende steden en mooie dorpen liggen op korte afstand.

Mocht je lekker bij de villa willen verblijven , dan ben je ook van alle gemakken voorzien en zal je heerlijk tot rust komen.

Al met al een echte aanrader waar u gegarandeerd een heerlijke vakantie zult beleven.

Fam Verweij

In één woord fantastisch !!!!

Rated 5 out of 5
29 september 2022

In één woord fantastisch. Aankomen in een super schone en zeer ruime villa, welke van alle gemakken is voorzien. Het ontbreekt je werkelijk waar aan helemaal niets. Van keukenspullen tot wasmachine en droger.

Op verschillende plekken rondom het huis fijne zitjes (zowel in zon als schaduw) om heerlijk te relaxen en te genieten van een prachtig uitzicht. Fijne ligbedden rondom het zwembad, een buitenkeuken en volop privacy. Ondanks dat het leven zich voornamelijk buiten afspeelt, is het ook binnen fijn vertoeven.

Prachtige omgeving met veel goede restaurants. Wij hebben ons 2 weken super goed vermaakt en komen zeker nog eens terug!!!

Corina Methorst van de Pol

Een geweldig vakantie adres!

Rated 5 out of 5
17 september 2022

Een prachtige woning van alle gemakken voorzien. Wij hebben hier 10 dagen doorgebracht met 2 gezinnen ( 4 volwassenen en 5 kinderen). De woning voorziet in alle comfort die men nodig heeft om te genieten tijdens een vakantie. Het zwembad is prachtig, de bedden zijn heerlijk en de locatie top.

Door de ruime opzet en diverse terrassen is er altijd plek om even een tot rust te komen en te genieten van een goed boek. De communicatie met de eigenaar en beheerder was erg goed en alles was verzord.

Wij komen hier snel weer terug!!

Namens de Familie Rwebangira & van Els, onwijs bedankt

Randy