Wow

Rated 5 out of 5
27 mei 2019

Hier is tijd gespendeerd aan de inrichting! Ondanks alle typische Spaanse elementen zijn er fantastische details toegevoegd die het huis geen standaard Spaans huurhuisje maken! Mooie slaap en badkamers! Ideaal voor kleine gezinnen en de wat grotere groepen van vrienden(innen) of families! Prima te verblijven met strandjes en uitgaansleven op zeer korte afstand! Wellicht is auto aan te bevelen maar er is ook parkeerruimte op het terrein genoeg! Ook voor sportieve Golf of fietsgroepen is dit een fantastische locatie waar je na gedane arbeid nog even lekker naast het mooie zwembad kan loungen! Toplocatie!! , Ik kom snel terug!

Willem

Top

Rated 5 out of 5
27 mei 2019

Heerlijke dagen gehad in deze mooie omgeving en geweldige huis, La Casa Roja Benissa. Gelijk een thuisgevoel en alles in het huis is superschoon, de keuken is voorzien van alle gemakken en het heeft mooi prive zwembad.

Verder zijn er in de buurt heerlijke restaurants die we bezocht hebben en hebben we op top golfbanen gespeeld, ik ga zeker terugkomen met deze vrienden en of met mijn gezin!!

Menno

Schitterend

Rated 5 out of 5
26 mei 2019

4 geweldige dagen in dit prachtige huis doorgebracht. Zeer ruim huis met schitterend zwembad en werkelijk alle zaken zijn aanwezig voor een fantastische vakantie. Ruime luxe kamers heerlijke woonkamer met aangrenzend het wat mij betreft mooiste gedeelte van het huis ……… De veranda. Hier ga ik zeker terug komen

Huib